Les(pakketten)

Momenteel hebben wij, Robert Jones en Duane Peeters, van Golfacademy Midden-Brabant onderstaand aanbod voor u om te lessen (en oefenen). Het aanbod voorziet elke golfer in zijn of haar behoeften (starters, beginners, reacreatieve golfers, competitieve golfers etc..). Het is mogelijk om individueel of samen te lessen en om losse lessen te boeken of gebruik te maken van één van de aantrekkelijke en complete lespakketten!

Golfpro Robert Jones

Boek digitaal een les bij Robert

Telefoonnummer: 06 511 97 821
E-mail: rgjones@ziggo.nl

Golfpro Duane Peeters

Boek digitaal een les bij Duane

Telefoonnummer: 06 15 96 61 19
E-mail: info@duanepeetersgolf.nl

Overzicht + tarieven 'losse' lessen

Hieronder vindt u een overicht van de tarieven van reguliere 'losse' lessen.

LESTARIEVEN 2017

1 persoon          25 min.        € 30,-    Totaal
1 persoon          50 min.        € 57,-    Totaal
2 personen        50 min.        € 65,-    Totaal
3 personen        50 min.        € 75,-    Totaal
4 personen        50 min.        € 85,-    Totaal

Overzicht + tarieven lespakketten

Hieronder vindt u alle vier de aantrekkelijke lespakketten met inhoud en bijbehorende kosten.

Lespakket STAP 1 (6 voor 5 lessen):                      baanpermissie

U begint met golfen. Daarvoor is dit complete ALL IN lespakket ideaal!

• 6 lessen van 50 min. voor de prijs van 5 incl. boekje STAP 1
  • Eventueel golfstokken in bruikleen
  • 3 maanden onbeperkt toegang tot de driving range (incl. gratis gebruik ballen)
  • 3 maanden onbeperkt toegang tot de 9 holes par 3 baan (bij toestemming pro)
  • 2 x een 9 holes ronde op de 18 holes wedstrijdbaan (= verplicht voor behalen baanpermissie):
    • Één ronde met de mentor vanuit de club
    • Één ronde met een golfer (golfmaatje) naar keuze (= marker) met minimaal hcp 54
  • Inclusief mentor vanuit de vereniging

Het pakket start vanaf de 1e les datum en zal uiterlijk 3 maanden duren (= afhankelijk van vordering en vrije tijd).
Na het doorlopen van dit pakket heeft u baanpermissie voor de 18 holes baan gehaald (mits u voldoet aan de criteria)!

Prijzen

Hieronder staan de kosten van lespakket STAP 1 (kosten zijn per pakket per persoon)

• 4 personen €199,- p.p.
  • 3 personen €225,- p.p.
  • 2 personen €249,- p.p.
  • 1 persoon (privé) €375,- p.p.

Lespakket STAP 2 (6 voor 5 lessen):                        handicap 54

Het doorlopen van stap 1 (bezit baanpermissie) is verreist om te starten met stap 2.

• 6 lessen van 50 min. voor de prijs van 5 incl. boekje stap 2
  • 3 maanden onbeperkt toegang tot de 9 holes par 3 baan
  • 2 x een 9 holes ronde op de 18 holes wedstrijdbaan (= verplicht voor behalen hcp. 54):
    • Één of twee rondes met de mentor vanuit de club
      OF
    • Één of twee rondes met een golfer (golfmaatje) naar keuze (= marker) met minimaal hcp 54
  • Inclusief mentor vanuit de vereniging
  • Inclusief mogenlijkheid tot het behalen van het NGF regelexamen te behalen (theorie= verplicht voor behalen hcp. 54).
    De kosten van dit theorie-examen zijn:
    • Leden €10,-
    • Niet-leden €65,- (inclusief kosten 1e jaar Registratielidmaatschap en lesboek (± €40,-)

Mocht u binnen 2 maanden na uw eerste les lid worden, dan krijgt u korting op uw abonnement of lidmaatschap (hoogte van korting is afhankelijk van de resterende maanden van dit pakket).

Prijzen

Hieronder staan de kosten van lespakket STAP 2 (kosten zijn per pakket per persoon)

• 4 personen €199,- p.p.
  • 3 personen €225,- p.p.
  • 2 personen €249,- p.p.
  • 1 persoon (privé) €375,- p.p.

Lespakket STAP 3 (6 voor 5 lessen):                      handicap 54 – 36 (op naar hcp 36)

U bent al in het bezit van een handicap tussen de 54 en 36? Dan heeft u al een start gemaakt in de golfsport.
Natuurlijk bent u nog niet (nooit) uitgeleerd en zijn er zeker nog stappen te zetten om nog meer plezier uit het spelletje te halen!

• 6 lessen van 50 min. voor de prijs van 5 incl. boekje stap 3
  • Verplichte keuze voor een abonnement of lidmaatschap met minimale duur van 12 maanden
    Zie brochure bij receptie of kijk hier voor alle abonnementen en lidmaatschappen

Prijzen

Hieronder staan de kosten van lespakket STAP 3 (kosten zijn per pakket per persoon)

• 4 personen €99,- p.p.
  • 3 personen €125,- p.p.
  • 2 personen €150,- p.p.
  • 1 persoon (privé) €275,- p.p.

Bij dit lespakket (stap 3) zijn bovenstaande kosten exclusief de kosten van een abonnement of lidmaatschap.

Lespakket STAP 4 t/m 9 (6 voor 5 lessen):            handicap 36 – 0 (op naar hcp 0)

U bent al in het bezit van een handicap van 36 of beter? Dan bent u inmiddels al een redelijk tot zeer ervaren golfer.
Natuurlijk bent u nog niet (nooit) uitgeleerd en zijn er zeker ook nug nog steeds stappen te zetten om nog meer uitdaging en plezier uit het spelletje te halen!

Dit lespakket bestaat uit:

• 6 lessen van 50 min. voor de prijs van 5.

Prijzen

Hieronder staan de kosten van lespakket STAP 4 t/m 9 (kosten zijn per pakket per persoon)

• 4 personen €99,- p.p.
  • 3 personen €125,- p.p.
  • 2 personen €150,- p.p.
  • 1 persoon (privé) €275,- p.p.

LESVOORWAARDEN

• Lessen dienen 48 uur voor aanvang te worden afgemeld. Bij te late afmelding wordt het lesgeld in rekening gebracht
  • Zowel leden als niet leden mogen lessen bij de golfacademy op alle dagen van de week
  • Lestarieven zijn inclusief BTW