Beter Golf Midden-Brabant

Klik hier om direct naar het digitale inschrijfformulier te gaan!

Ook in 2018 gaan we weer van start met dit zeer succesvolle en geweldige lesprogramma speciaal voor leden! Dit jaar (2017) deden al 130 leden mee. Dat aantal willen we dit jaar natuurlijk overtreffen. Het programma is aan de hand van reacties en evaluaties nog beter, mooier en leerzamer geworden.

Men kan voor 2018 al inschrijven in de entree van het clubhuis of digitaal via het formulier onderaan deze pagina.

Tot nu toe voor 2018 hebben de onderstaande leden al ingeschreven:

Meest gestelde vragen

Het aantrekkelijke programma Beter Golf Midden-Brabant heeft in onze golfclub veel los gemaakt bij de leden. Zo’n 130 leden hebben in 2017 meegedaan! In de wandelgangen kwamen echter nog een aantal vragen op die leden misschien weerhouden om in te schrijven. Vandaar hieronder een vraag en antwoord sessie met onze pro Robert Jones. Dit zal waarschijnlijk de laatste twijfelaars over de streep halen.

1. Wat is nu precies het doel van Beter Golf Midden-Brabant?

Beter Golf zorgt voor:

• Een verbetering van je spelniveau
  • Een verbetering van je handicap
  • Aandacht voor de regels en etiquette
  • Contact met bestaande leden, oud en nieuw, al dan niet wedstrijd spelend.

Beter Golf neemt ook een drempel weg bij mensen om alleen les te nemen. De angst dat alles in een keer verandert is ongegrond.

1. Hoe moet ik mijn planning voor het programma doen?

Het programma loopt van 1 februari tot eind oktober 2018. Je bepaalt met je groep welke dag in de week je wilt deelnemen en in welke weken jij je programma afhandelt.

1. Hoe weet ik dat mijn golf verbeterd is?

Elke deelnemer krijgt bij de intake een nulmeting afhankelijk van zijn persoonlijke doelen (bijvoorbeeld de grip, de swing, de balvlucht) en aan het einde van het programma volgt een analyse. Naast deze nulmeting wordt ook gebruik gemaakt van de vele technische hulpmiddelen die er tegenwoordig voor de golfpro’s zijn. Hulpmiddelen die gebruikt worden zijn de Flightscope, een nieuw middel voor putten (zie www.holemoreputts.com) en Game golf (zie www.gamegolf.com). Met dit laatste meetinstrument kun je ook zelf analyseren hoe je slagen in de baan zijn verbeterd.
Het lenen van de apparatuur voor de deelnemers van het programma is geen probleem voor Robert.

1. Van wie krijg ik les?

Beide pro’s, Robert Jones en Duane Peeters, verzorgen het programma. Het maakt niet uit van wie je les krijgt. De pro’s hebben hun lessen wat dat betreft op elkaar afgestemd zodat ze precies hetzelfde doen.

1. Krijg ik wel voldoende aandacht?

De nadelen met groepen is natuurlijk dat er minder tijd is voor privé. Maar het voordeel is dat de tijd verdeeld wordt over meerdere deelnemers. De ervaring van Robert en Duane is dat deelnemers 1 uur privé les soms te intensief vinden. Door spreiding van de aandacht van de pro kunnen de deelnemers zelf oefenen maar ook leren van andere deelnemers bij de les.

1. Mogen buitenstaanders ook inschrijven?

Nee, dit programma en de aantrekkelijke aanbieding geldt alleen voor leden van Golfclub Midden-Brabant.

Inschrijven:

Onderwerp: *

Men kan individueel inschrijven of samen met meerdere leden
Naam + Handicap lid 1: *
E-mailadres: *