Golf Academy

Golfacademy Midden-Brabant aan de slag met Flightscope en Sam Puttlab!

Golfacademy Midden-Brabant is trots u te kunnen melden dat zij dit jaar de Flightscope en Sam Puttlab performancestudio op Golfclub Midden-Brabant in Esbeek opent.

Het is een indoor studio van ruim 80m2, ingericht met de meest geavanceerde meetapparatuur. Deze apparatuur heeft op de PGA tour al meerdere malen bewezen effectief te zijn in het begeleiden van haar spelers. Een betere plek om serieus aan uw golfspel te werken bestaat er dus niet!!

De Flightscope en Sam Puttlab worden wereldwijd gebruikt door alle gerenommeerde golffabrikanten, de R&A, de USGA, Tour professionals en PGA Teaching Professionals.

De Flightscope en Sam Puttlab meet met behulp van radartechnologie en ultrasound sensoren de beweging van de club en de resulterende balvlucht. Met ongekende precisie geven zij informatie door die met het blote oog niet waargenomen kan worden en legt deze vast.
Met deze informatie kan de Golfacademy zijn leerlingen een optimaal advies geven omtrent hun materiaal en techniek.

U kunt bij de Golfacademy ook terecht voor

• Individuele lessen

• NGF 9-stappenplan (van kleine baanpermissie tot lage handicap)

• Golf Clinics