Menu

Golfbaan van het jaar!!!!

Geplaatst: 17-12-2015

Midden-Brabant heeft gewonnen: GOLFBAAN van het jaar 2015.

Wat een avond, prijs, beloning, etc. etc.!!

Wij mogen ons met zijn allen ons het komende jaar DE GOLFBAAN VAN HET JAAR noemen!

Iedereen, die begaan en betrokken met onze baan is, van harte gefeliciteerd. Hier mogen we met zijn allen trots op zijn en van genieten!!
 

Verslag 'Golf Award Gala', te Huis ter Duin in Noordwijk, op donderdag 17 december

Om 15:30 uur zijn we uit Esbeek weggereden, richting Huis ter Duin, met een afvaardiging vanuit de exploitant. Met 5 man sterk zaten we knus, in 'gala-outfit', in de auto. Rond 18:00 uur arriveerden we op locatie. Joep stapte vol zelfvertrouwen recht voor de hoofdingang uit de auto en wilde de sleutels al afgeven voor 'valet parking'. NEE Joep... zelf parkeren... de prijs was ten slotte nog niet gewonnen! Eenmaal binnen keken wij natuurlijk als nuchtere Brabanders onze ogen uit. Wat een prachtige locatie en veel 'deftige' mensen!

Vol goede moed gingen we eerst lekker dineren. Het gehele restaurant was gekleed in mooie smokings en prachtige gala jurken.
Vervolgens kwam na het voorgerecht meneer Joost Luiten doodleuk in zijn spijkerbroek en bloesje aangelopen en ging aan de tafel naast ons dineren.Was dit een statement van Joost? 

Na heerlijk te hebben gedineerd sloot ook nog een bestuurslid van onze club met echtgenote aan bij het gezelschap. Toen zijn we met zijn allen rond 20:30 uur naar de 'zaal' gegaan waar de uitreiking van de Golf Awards plaats vond. Er werden maar liefst 9 awards uitgereikt voor o.a.: golfer, golfster, talent, team van het jaar.

De uitslag voor bijv. golfer en golfster van het jaar was vooraf al bepaald. Echter werd de Golfbaan van het Jaar ter plekke gekozen d.m.v. stemmen van alle genodigden in de zaal. Dit waren maar liefst 400 mensen! Ons gezelschap was bestond inmiddels uit 7 man en dat betekende dus ook al minimaal 7 stemmen voor onze golfbaan....

De award voor Golfbaan van het Jaar was al als tweede aan de beurt. We hoefden dus niet lang in spanning te wachten.....
De avond en uitreiking werd gepresenteerd door Marcel Maijer en Beau van Erven-Dorens. Beau had natuurlijk een das met bloemetjespatroon los om zijn nek gehangen en de nodige borstharen kwamen ook weer uit zijn blouse omhoog. Een grote pluim voor beide heren die er een mooie, leuke en gezellige avond van maakte!
Zoals bekend was naast ons ook Golfbaan Sluispolder genomineerd. Bij beide golfbanen is een tijd terug een promotiefilm gemaakt. Deze werd voorafgaand aan de stemming in de zaal vertoond. Bij ons was het filmpje gericht op de innovatieve manier van onderhoud met volledig biologische methodes.

Promotiefilmpje van onze golfbaan (klikken)

Tot slot volgde de stemming. Alle aanwezigen hadden onder hun stoel een groene en rode lichtstaaf liggen. Men moest groen omhoog houden voor onze baan en rood voor Sluispolder.

Zie hieronder het voor zichzelf sprekende resultaat van de stemming:



En dat was dit alleen nog maar het rechter gedeelte van de zaal. Zeker meer dan 90% van alle aanwezigen stemde op onze baan.
Prachtige glansrijke overwinning! 

Joep Verheijen, de exploitant, werd vervolgens op het podium geroepen om de prijs in ontvangst te nemen. Een mooie bokaal en natuurlijk de eer en titel van Golfbaan van het Jaar!

Tot slot alle winnaars samen op de foto (Joost had zich niet geschoren):

 

Het Golf Award Gala werd afgesloten met een feestje inclusief DJ in de gezellige Breaker Beachclub op het strand van Huis ter Duin:

 

 

Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca